ÀREA EMPRESARIAL

POLÍGON INDUSTRIAL L'ALTER:

L'àrea empresarial L´Alter es troba perfectament comunicada, tant amb la ciutat de València com amb la resta de poblacions que conformen la seua àrea metropolitana, distant tan sols uns 13 km des de València capital per l'autovia V-31.
És important assenyalar que es troba a escassos 20 minutos amb cotxe de l'aeroport de Manises (València) i a 16 minuts de l'estació de l'AVE “Joaquín Sorolla”.
Així mateix, comunica amb tot el corredor mediterrani a través de l'autovia A7 (E15), que discorre tangencialment a la localitat i a escassos quilòmetres d'un important nus de comunicació, que distribueix tot el trànsit cap a l'interior a través de les vies A7 i A31.
El polígon industrial L´Alter és el principal motor econòmic d'Alcàsser. Ocupa una superfície superior als 550.000 m2, la seua activitat econòmica supera els 250 milions d'euros de facturació anual i proporciona ocupació a més de 1.500 treballadors.

Image Not Found

SERVEIS:

L'àrea industrial L'Alter compta amb multitud de serveis per al desenvolupament de la qualsevol activitat empresarial de manera òptima i eficient, sent referent a nivell de la comarca de l'Horta Sud i comptant amb una gran implantació d'empreses. Entre ells, destacar: pavimentació, aparcament, enllumenat públic, llum, aigua potable, gas, servei de recollida de fem diari, internet, càmeres de vídeo vigilància amb connexió a central receptora de la Policia local, zones verdes, directoris empresarials, etc.
Dónes de l'Ajuntament d'Alcàsser es treballa per garantir i fomentar tots aquells serveis necessaris perquè el polígon industrial L'Alter reunisca les condicions de competitivitat necessàries per a ser el nucli de consolidació empresarial i el centre d'atracció de nous projectes d'inversió.

POLÍGON INDUSTRIAL L'ALTER

POLÍGON INDUSTRIAL L’ALTER